Kledingreparatie

kleding

 

 

 

                                                                                                         OVER ONS

 

Bakker de rappe schoenlapper afdeling kledingreparatie is opgericht in door de eigenaar Siep Jurna om de klanten in Winschoten en omstreken beter van dienst te zijn.
Bakker de rappe schoenlapper afdeling kledingreparatie is met ervaren medewerkers van de dag van oprichting , gericht op het verstrekken van de beste service, kennis en ervaring in hun vakgebied in termen van eerste klas kledingreparateur van welke aard dan ook met elk denkbaar onderwerp voor ten dienste van onze klanten.
Wij erkennen de voordelen van de zakelijke wereld voor het bijhouden van de tijd, met onze missie om minstens zo goed als de perfecte werk te leveren. Ons gehele team is op het terrein in overeenstemming met de kwaliteit van doelstellingen gebaseerd op de tevredenheid van de klant te mogen ontvangen.
In een steeds drukker wordende maatschappij staan wij niet meer stil bij het centraal stellen van de mens! Persoonlijk vinden wij dit belangrijk en geloven wij in de kracht van het er voor elkaar zijn! Onze kwaliteiten stellen wij optimaal ten dienste van onze klant zodat wij hem of haar op een deskundige en persoonlijke manier kan begeleiden.
Ook zijn opdrachten voor Lederen kleding, gordijnen en kostuums in overleg mogelijk.

OVER MIJ
Mijn naam is Petra Jurgens.Ik ben geboren en getogen in Beerta. Altijd heb ik een brede interesse gehad voor kleding, mode en de trends die er zijn op dat gebied. Tijdens mijn jeugd heb ik daarom de opleidingen kleermaker gevolgd en afgerond.
Daarna ben ik enkele jaren werkzaam geweest als naaister op een confectie. Dit confectie vervaardigde gordijnen. Ik heb er met héél veel plezier gewerkt en ik heb er ook veel ervaring op kunnen doen.Vanaf dat moment heb ik behoorlijk wat jaren (kleding-)herstelwerk gedaan.
In een steeds drukker wordende maatschappij staan wij niet meer stil bij het centraal stellen van de mens!
Persoonlijk vind ik dit belangrijk en geloof ik in de kracht van het er voor elkaar zijn! Mijn kwaliteiten stel ik optimaal ten dienste van mijn klant zodat ik hem of haar op een deskundige en persoonlijke manier kan begeleiden.
Met deze veelzijdige ervaring ben ik in staat al uw herstelwerk op een kwalitatief hoogwaardige manier aan te nemen. Ook zijn specifieke opdrachten in overleg mogelijk