Over ons

Bakker de rappe schoenlapper is sinds 1975  al actief in Winschoten.

In het begin was het alleen een schoenmakerij, maar in de loop der jaren zijn daar diverse dienstverleningen bijgekomen, zodat we rustig kunnen stellen dat we momenteel een servicecentrum zijn waar de consument voor allerlei zaken terecht kan.

Zoals:

Schoenreparatie:
Vanaf het begin zijn we een schoenmakerij waar de klanten terecht kunnen voor allerlei schoen- en tassenreparaties. Ook voor bijzondere klussen kunt U bij ons terecht, zoals laarzen nauwer en wijder maken; orthopedische schoenaanpassingen etc. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf die regelmatig door het Nederlands Schoenmakers gilde gecontroleerd worden. De beste materialen worden gebruikt: kwaliteit staat hoog genoteerd.

Kledingreparatie:
In de loop der jaren kwamen we erachter dat er een duidelijke behoefte bestaat voor de reparatie van kleding. Deze afdeling is opgezet door kleermaker Cor Wolthek, die jaren de kleding voor menigeen repareerde, maar inmiddels al weer een aantal jaren met pensioen is. Zijn opvolgster Petra Jurgens is een duizendpoot en heeft voor elk kledingprobleem een oplossing; of het nu gaat om ritsen vervangen, korter, langer, nauwer of wijder maken, of het vermaken van kleding, overal heeft ze een oplossing voor.

Sleutels:
Ook voor allerlei soorten sleutels kunt U bij ons terecht: huissleutels, sleutels met certificaat, autosleutels en zelfs transpondersleutels (voor auto’s met startonderbreking) kunnen wij leveren.

Stomerij:
Stomerij de Wetering, verzorgd voor ons het stoomgoed.
Voor deze dienstverlening geldt een 3 dagenservice: dinsdag voor 12.00 uur gebracht, donderdag na 12.00 weer klaar. Donderdag voor 12.00 gebracht is dinsdag tegen 14.00 uur er weer.

Graveerwerk:
Voor allerlei graveerwerk, je kunt het zo gek niet bedenken, kunt U bij ons terecht.
Er zijn twee bedrijven, die met computergestuurde machines, het werk uitvoeren.
Of het nu gaat om kunststof, messing, RVS, emaille, steen of houten plaatjes, alles is mogelijk.
Op dit moment kunt U thuis op www.mijnnaamplaat.nl  zelf al een keuze maken.

 Gemakschoenen:

Verder hebben we ons bekwaamd in gemakschoenen: schoeisel  met diverse breedte- en wijdtematen. Dit zijn schoenen waar aangepaste voetbedden of steunzolen in kunnen.
Wij werken met het merk Finn Comfort, waarvan juist een uitgebreide wintercollectie is gearriveerd.

Kunt U zelf niet komen, een telefoontje en we komen bij U.

Naast deze diensten hebben we nog een uitgebreid onderhoudspakket, pantoffels,  lederwaren en een uitgebreid assortiment eerste slofjes en loopschoentjes van de merken  Oxxy  en Bobux.

Dienstverlening en kwaliteit is de drijfveer van ons bedrijf.

Servicecentrum Bakker de rappe schoenlapper
Vissersdijk 10-14
9671EH Winschoten
Tel: 0597-416130
E-mail:bakkerderappeschoenlapper@hotmail.com