Sleutels

Wij noemen ons zelf sleutel specialisten omdat wij een meer dan standaard assortiment aan sleutelmachines hebben om voor U,
iedere sleutel zelf te kunnen maken. Dit gebeurd (meestal) klaar terwijl U wacht.
Wij hebben diverse dupliceermachines om alle soorten sleutels te kunnen maken.Ook komen we bij u langs als u zich heeft buiten gesloten of de sleutel afgebroken is.

Ook hebben wij diverse computers staan welke sleutels herkennen, programmeren en als databank.
Wij zijn direct per computer verbonden met de grootste sleutel leverancier van Nederland, om zodanig toegang te hebben tot alle in Nederland leverbare sleutel profielen.Ook autosleutels met een transponder een z.g. “startonderbreker” is voor ons geen probleem.
Deze autosleutel maken wij ook klaar terwijl u wacht. Kijk op de site www.autosleutels.com om te zien of wij ook uw autosleutel kunnen maken.

Een autosleutel bestaat eigenlijk uit 2 belangrijke onderdelen: de sleutelbehuizing en de elektronica. Na een aantal jaren dagelijks gebruik gaat de behuizing vaak kapot, hij valt uit elkaar of er breekt wat af, terwijl de elektronica nog gewoon bruikbaar blijft.Wij leveren een groot aantal sleutelbehuizingen van de meeste grote automerken.
De elektronica uit uw huidige sleutel kunt u op vrij eenvoudige wijze overzetten naar deze sleutelbehuizing. De behuizingen zijn exact hetzelfde als uw huidige sleutel.
Op een goedkope en doeltreffende manier laat u op deze wijze uw autosleutel er weer als nieuw uitzien.

 

 

sleutels